Neopatrný „rychlík“ na dálnici nedobrzdil

Neopatrný „rychlík“ na dálnici nedobrzdil
ilustrační foto
Další fotky: 
Neopatrný „rychlík“ na dálnici nedobrzdil
Neopatrný „rychlík“ na dálnici nedobrzdil

Ve čtvrtek 13. září 2018 po čtrnácté hodině došlo na 14,6 kilometru dálnice D46 ve směru od Vyškova k dopravní nehodě dvou osobních automobilů.

„Osmašedesátiletý řidič automobilu Kia nedobrzdil za zpomalujícím automobilem značky Škoda. Zpomalením řidička Škody reagovala na svedení dvou jízdních pruhů do jednoho. Došlo ke střetu přední části Kie se zadní částí Škody. Nárazem byla Škoda odhozena na dopravní značku. Při dopravní nehodě utrpěla řidička Škody a její spolujezdec na zadním sedadlem zranění, se kterým byli následně převezeni do prostějovské nemocnice. Ke zranění dalších osob nedošlo," popsal policejní mluvčí František Kořínek.

Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 243 tisíc korun. Alkohol u obou řidičů policisté vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření. (red)

Foto: PČR

Komentáře

Takže pokud do mě nabourá dědek co by neměl sedět za volantem a naměří mi 0,1 ‰ alkoholu (nemusí to být z úmyslné konzumace alkoholu), tak za to můžu já????

Poslat nový komentář