Bitku opilců řešili policisté

Bitku opilců řešili policisté
ilustrační foto

Dne 6. ledna 2019 ve večerních hodinách přijali policisté oznámení o opilém agresivním muži v rodinném domě v obci na Prostějovsku. Po příjezdu na místo policisté zjistili, že v domě se kromě oznamovatele nachází ještě další tři muži a jedna žena, přičemž jeden z mužů má krvácející zranění na ruce. 

Podle informací redakce se incident stal ve Vranovicích. „Dle tvrzení všech přítomných si měl devětadvacetiletý muž zranění způsobit sám při práci s nožem v kuchyni. K incidentu došlo poté, co se jeden z mužů pokusil zraněného ošetřit. Na to zraněný reagoval tak, že jednačtyřicetiletého muže napadl úderem pěstí do obličeje. Když se žena pokusila napadeného muže bránit, tak ji měl agresor shodit na zem. Při tom si měla způsobit zranění v obličeji," popsal incident policejní mluvčí František Kořínek s tím, že zraněný muž se dechové zkoušce na alkohol odmítl podrobit s tím, že tohoto úkonu není schopen. „Napadený muž nadýchal 3,23 ‰ a žena 2,63 ‰ alkoholu v dechu," doplnil mluvčí.

Policisté věc zadokumentovali a pro podezření z přestupku proti občanskému soužití ji k dořešení postoupili příslušnému správnímu orgánu. (ber)

Ilustrační foto: PČR

Poslat nový komentář