Dana Fuchs zahraje na olomouckém náměstí

Dana Fuchs zahraje na olomouckém náměstí
ilustrační foto

Jedna z nejtalentovanějších současných amerických zpěvaček, ex-moderátorka MTV a úspěšná herečka, která zářila například v „beatlesovském“ snímku Across the Universe. Tím vším je Dana Fuchs, frontmanka skvělé kapely, která bourá sály a odzbrojuje diváky. V létě vyráží na evropské turné, v rámci něhož se zastaví 1. července v Olomouci. Od 20 hodin tam zahájí letošní Olomoucké kulturní prázdniny.

„Miluju Českou republiku. Máte skvělou architekturu, lidi a vydatná jídla a piva! Pokaždé jsme u vás měli nadšené a energické diváky a byla to vždy skvělá zábava. Do Olomouce se moc těším,“ vzkazuje olomouckému publiku Dana Fuchs, která má za sebou mimo jiné roli Janis Joplin v broadwayském muzikálu Love, Janis. Dalším stupínkem byla role zpěvačky Sadie ve filmu odkazujícím k Beatles: Across the Universe.

Za zmínku stojí i předkapely. Před Danou Fuchs totiž vystoupí například dcera Lenky Filipové, písničkářka Lenny, která má na svém kontě čerstvě Anděla za objev roku. Kromě Lenny zahrají na Horním náměstí i olomoucké stálice Again a Blues Power. (red)

Poslat nový komentář