Z hodového programu si určitě vyberete

Z hodového programu si určitě vyberete
ilustrační foto

Programová nabídka letošních hodových slavností je plná hudby a folkloru. Dnes vám nabízíme celkový program slavností.

„Program XXXIV. PROSTĚJOVSKÝCH HANÁCKÝCH SLAVNOSTÍ není třeba příliš komentovat. Je to široká nabídka zábavy, folkloru a hudby, která mluví sama za sebe. Program doplní projížďky historickým kočárem a tradiční lidově řemeslný jarmark," uvedla náměstkyně primátorky Ivana Hemerková.

Hodový program začne v sobotu 10. září na náměstí T. G. Masaryka ve 13.30 hodin koncertem skupiny ZRNÍ a pokračovat bude v 15.15 hod. Galakoncertem dechového orchestru ZUŠ V. Ambrose. V 17.30 hodin stane na pódiu Naďa Urbánková a zazpívá za doprovodu skupiny Bokomara. V 18.30 hod. ji vystřídá ROVINA s cimbálovou muzikou Záletníci a sobotní program ukončí v 19 hodin kapela Chilly Weather.

Nedělní program na náměstí zahájí v 8.00 hodin promenádní koncert krojované dechové hudby Bludověnka a v 9.00 začne Jaro Hané, komponovaný program dětských folklorních souborů uváděný Marií Pachtovou z Vyškova. V 11.30 hodin stanou na pódiu dobře vypadající muži hrající originální banjo punk a future jazz band v koncertu POLETÍME? Ve 13.15 hodin potěší především své mladé příznivce Lenka Dusilová a Baromantika. Ve 14.15 se můžeme těšit na průvod krojovaných souborů a o půl hodiny později začne hlavní program – komponované pásmo dospělých hanáckých souborů. Tečku za nedělním programem pak učiní vystoupení kapely JELEN, české akustické kapely hrající roots music.

Zbývá ještě dodat, že v kostele Povýšení svatého Kříže se konají sváteční bohoslužby v neděli v 7.30 hodin, v 9.00 a 10.30 hod. Třešničkou hodového programu pak budou projížďky historickým kočárem od 10 do 17 hodin.

A ještě poslední informace - tradiční sobotní trhy na městské tržnici budou probíhat tak, jak jsou lidé zvyklí. (red)

Zdroj: web MMPv

 

 

Komentáře

Normalne se v diskusich nevyjadruju ale souhlas

Program slavnosti radeji nebudu komentovat

Já tedy nevím,ale po diskuzi se svými přáteli (řádně pracujeme,platíme daně,máme děti) jsme se shodli, že si tedy rozhodně nevybereme. Jedinou rozumnou volbou je Naďa Urbánková, kterou pozvali zřejmě z nostalgie a vzhledem k jejímu požehnanému věku. Opravdu neznám nikoho zdravě uvažujícího, kdo se zajímá o podivnou existenci jménem Lenka Dusilová zastupující šíleně populární mišmaš směr ALTERNATIVA. Na správném candrbále samozřejmě nesmí rovněž chybět ještě něco vyloženě stupudního, po Sebastianovi a Caltovi tentokrát Jelen.

Poslat nový komentář