Divadlo informuje. Máme novou podobu webových stránek

Divadlo informuje. Máme novou podobu webových stránek
ilustrační foto MD

Na úvodní stránce uvidíte čtyři nejžhavější tipy. V záložce program najdete aktuální program, ale můžete pročítat i měsíční plakát uveřejněný v tisku, který už tak aktuální v danou chvíli není. Věříme, že si jimi rádi budete listovat, jak sdělují pracovníci divadla.

Předplatitelé jistě ocení stránky předplatných. Nalistujete předplatitelskou skupinu a sezónu. Sezóna 2019/2020 ještě neskončila, a tak na stránkách uvidíte sezóny dvě. Ta nová se jmenuje Sezóna leden – červen 2021. V rozbalené skupině zjistíte, kolik představení Vás ještě čeká, jestli je znám náhradní termín apod.

„Pro přehlednost uvádíme i seznam již odehraných představení. Jednotlivá představení můžete rozkliknout a zjistit informace o cenách, o platnosti vstupenek, o divadelním souboru, anotace k inscenacím nebo třeba odkaz na stránky hrajícího souboru,“ uvedla ředitelka divadla Jana Maršálková.

„Jsme si vědomi toho, že webová komunikace s Vámi je nejrychlejší, a proto nám na podobě webových stránek hodně záleží. Těšíme se na Vaše připomínky, rádi je budeme akceptovat. Náš webmaster Jakub Krejčí rád odpoví i na Vaše dotazy – jakub.krejci@divadloprostejov.cz,“ doplnila Maršálková. (red)

Poslat nový komentář