Dámy, těšte se! Na náměstí se koná módní přehlídka - plavky, společenské šaty i originální a odvážná móda!

Dámy, těšte se! Na náměstí se koná módní přehlídka - plavky, společenské šaty i originální a odvážná móda!
ilustrační foto archiv MMP

Kulturní klub DUHA dnes, tj. 19. 8. 2021, v rámci Prostějovského kulturního léta přehlídku. Mimo svatebních a společenských šatů se představí i další kolekce prostějovských firem. Přehlídka se koná na hlavním prostějovském náměstí, přímo před radnicí.

K vidění budou originální a odvážné kousky, nadčasový design a styl kolekce GO FASHION, SŠDaM se představí ukázkou tvorby studentů oboru Modelářství a návrhářství oděvů, RV FASHION ukáže své malosériové pánské a dámské kolekce, ŠVADLENKA - firma postavená na rodinné tradici, představí plavky a tuniky, k vidění bude kolekce RANAE, značky, za kterou stojí Radka Kosková z Prostějova a také modely Yvony Leitner. Doplňky v podobě unikátních brýlí představí Optika Wagner", uvedla náměstkyně Milada Sokolová.   O kulturní program se postará prostějovská rodačka, herečka Eva Hacurová. Vystudovala konzervatoř v Brně a Divadelní akademii múzických umění v Praze. V současnosti působí v Divadle v Dlouhé a Studiu Hrdinů. V televizi jsme ji mohli vidět ve filmu Až budou krávy lítat (2019) a v seriálech Místo zločinu Ostrava (2020) a Ulice (2020) – Alice. Sekundovat jí bude Taneční škola Pirouette s Vanesou Burdovou, mistryní světa z roku 2019, která je letos nominovaná na mistrovství světa do Anglie a Paříže.

„Milé dámy, budoucí nevěsty a všichni, kdo máte čas a chuť, přijďte nás podpořit a načerpat inspiraci,“ zve za firmy majitelka salonu Kateřina Čermáková.

Přehlídka začíná v 18,30 hodin. (ber)

 

Poslat nový komentář