Objednávání na prostějovský magistrát je rozšířeno!

Objednávání na prostějovský magistrát je rozšířeno!
ilustrační foto MMP

Objednávkový systém, který na Magistrátu města Prostějova funguje již řadu let, je nově rozšířen o možnost objednat se na Czech Point či ověřování podpisů a listin. Tyto služby zajišťuje Turistické informační centrum.

V sekci OBČAN zvolíte odkaz Objednávání na úřad a pod položkou Objednání k obsloužení si zvolíte službu Czech POINT, vidimace, legalizace. Pak už stačí jen vybrat si den a hodinu, kdy vám vyhovuje návštěva úřadu.

Připomínáme, že objednávat se takto můžete také na další odbory magistrátu, konkrétně k vyřízení svých záležitostí na finančním odboru, odboru občanských záležitostí včetně matričního úřadu, odboru dopravy, obecním živnostenském úřadu a městské policii.

Princip objednávání je na všechny jmenované odbory stejný a obrovskou výhodou je, že si můžete zvolit datum a hodinu pro vyřízení své záležitosti. Na zadanou e-mailovou adresu vám bude doručen PIN, který je platný maximálně 5 minut před a 5 minut po čase zvoleném při objednávání. Na úřadu budete následně ve vámi zvoleném dni a hodině obslouženi po zadání PINu bez čekání. Pokud vám do rezervovaného času vstoupí nenadále jiná nutná záležitost, lze samozřejmě objednávku k obsloužení na úřadu elektronicky také zrušit, a to pod odkazem Kontrola stavu rezervace/Storno rezervace. (red)

Poslat nový komentář