Marky - anglický bazárek: Kočárky vítány!

Marky - anglický bazárek: Kočárky vítány!
Foto archiv Markéta Valentová
Další fotky: 
Marky - anglický bazárek: Kočárky vítány!

Marky anglický bazárek najdete nově v prostorách pod MC Cipísek na Sídlišti svobody v Prostějově. Jeho majitelka, Markéta Valentová, nabízí mimo jiné anglickou kvalitu, větší velikosti i komfort pro maminky s kočárky.

Jak jste se k bazárku vůbec dostala?
Dlouho jsem cestovala po světě, kde jsem přivykla určitému standardu stran kvality oděvů. Po návratu do republiky jsem byla rozčarována tím, co je u nás zákazníkům nabízeno a tak jsem se rozhodla, že to udělám jinak. Chápu, že mámy na mateřské nemají moc finančních prostředků, rády ale jdou v módě s dobou. Proto dovážím second handové zboží té nejvyšší možné kvality.

Prodáváte ještě jiné zboží?
Jistě, máme i krásné dámské kousky, které jsou zcela nové. Také jsem začala dovážet dámské oblečení pro větší velikosti, protože mi přišlo, že v této kategorii je zde příliš malý výběr.

Na dveřích máte výmluvnou cedulku...
Myslíte Maminky s kočárky vítány? Moc mě zlobí, když vidím na dveřích obchodu ceduli se zákazem, beru to jako omezování zákazníků. Chápu, že maminky chtějí mít děti pod dozorem a v klidu nakupovat, což jim ráda umožním. Myslím, že tuhle ceduli mám jako jediná v Prostějově.

Marky anglický bazárek je otevřen každé pondělí, úterý a čtvrtek, a to v době od 09:00 do 16:00 hodin. Tak neváhejte a zajděte se podívat!
Chcete-li mít přehled o dodávce nového zboží, zajděte na tuto FB adresu: https://web.facebook.com/groups/684142921596275/?fref=ts
(red)

Poslat nový komentář