OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil

OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
Foto ber
Další fotky: 
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil
OBRAZEM: Restaurant Day se opět vydařil

Nedělní poledne patřilo v prostějovském Národním domě gurmánům. Okrašlovací spolek Prostějov spolu s Marky obchůdkem Markéty Valentové totiž pořádal podzimní Restaurant Day.

 „V nabídce byly nejen dobroty, které jsou u ochutnávačů známé jako tapas, španělské víno, tortilly, šlehačkové a domácí zákusky, makronky, nakládané sýry, domácí sirupy, miniburgery a vynikající domácí buchty. Novinkou byly bramboráky, cheesecaky, babiččiny lívanečky po staročesku, kremeše,“ vypočítala Milada Sokolová, předsedkyně Okrašlovacího spolku města Prostějova, která příchozím nabízela sekanou na topince podle rodinného receptu babičky Františky.

„My jsme první mířily ke stolu paní Skládalové. Její domácí buchty, sladké i slané, jsou prostě fenomenální,“ složila pochvalu paní mistrové jedna z pravidelných ochutnávaček. „Měla jste přijít pomoct. Začala jsem v sedm večer a skončila v šest ráno,“ culila se pekařka. „Jsem moc ráda, že i na posledním letošním setkání bylo k ochutnání tolik dobrých věcí. A že této možnosti opět využila spousta návštěvníků,“ doplnila Markéta Valentová. (ber)

Poslat nový komentář