McDonald's míří do Prostějova!?

McDonald's míří do Prostějova!?
ilustrační foto znak

Značce McDonald's se na českém trhu daří. Před nedávnem otevřela v České republice 100. restauraci. Zdá se, že v nejbližší době zamíří i do Prostějova.

„V současnosti působíme ve velkých městech, převážně jsou to krajská města a myslíme si, že příležitost pro další růst představují i menší okresní města, jako třeba Prostějov, Děčín, Chomutov nebo Přerov. I v nich totiž poptávka po McDonald’s určitě je,“ uvedl Radim Foltýn, Franchising Director CZ & SK McDonald's s tím, že společnost v současné době hledá vhodný koncept pro tento typ lokalit.

Restaurace McDonald’s v Prostějově by dala příležitost i podnikavcům – společnost totiž přechází na systém franšízy a v současné době sama provozuje už jen dvě pobočky. (ber)

Komentáře

" Podnikavec je oproti tomu ten, který čerpá zdroje, fondy či granty v jakékoli formě a který jen využívá vzniklé příležitosti bez dlouhodobého záměru v poskytování produktů či služeb. Místo uspokojování zákazníků mu jde o jednorázové využití z důvodu svého vlastního zabezpečení (tzv. být za vodou)."

Zdroj: https://zboril.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=244509

Jen jim ty mletý krávy přenechejte. :-)

Poslat nový komentář