Kočár Václava Obra odveze na poslední cestě Jana Kočku

Kočár Václava Obra odveze na poslední cestě Jana Kočku
ilustrační foto

Déjà vu. Před deseti lety odvezl jeden ze smutečních kočárů Václava Obra na poslední cestě jednoho z kolotočářských bossů, Václava Kočku mladšího. Ve čtvrtek na cestu do Prahy vyjel znovu. 

Stejnou službu prokáže nedávno zesnulému Janu Kočkovi mladšímu. Kočka zemřel před dvěma týdny při nehodě, kterou podle policie zřejmě způsobil. Na dálnici v protisměru se srazil s jiným autem.

Poslední rozloučení s princem kolotočářské rodiny proběhne v pátek od 13 hodin v kostele Nejsvětějšího Srdce Páně na pražském náměstí Jiřího z Poděbrad. Poté se smuteční průvod, který bude doprovázet rakev s Janem, vydá na Olšanské hřbitovy. Rakev poveze smuteční kočár z Muzea historických kočárů z Čech pod Kosířem a potáhne jej šest černých koní. (ber)

Komentáře

Bílý Cigán, kolotočář, neplatič daní a ignorující EET, Obr se líbí Sokolové(ODS)asi to obří přirození, ale nepatří do pravicové politiky, že Miladko! Už mě maž!!!

Kočkovic i Obři jsou tzv. "Světští" bílícigáni a kolotočáři. Kdy kdo dostal dańový doklad od kolotoče, houpaček Obra? Žetonek, biletek okamřitě vraťte! žádné EET, žádné daně, ale mercedesy AMG, GLA, GLS, C, E, ....atd. Ukažte mi toho Obra a já ho sežeru po obědě!! Teda mí právníci, jsou to hladoví psi a exekutoři! PS. kočka a obr nemá rozhodně 9 životů!!!

A kdo poveze toho otce dětí co ten kolotočář zabil ?? blijící smajlík

Poslat nový komentář