Děkujeme, děkujeme, děkujeme!

Děkujeme, děkujeme, děkujeme!
Foto scan návštěvnost

 

Máme před sebou aktuální graf návštěvnosti stránek PvNovinek v době od 15. února do 17. března. Výsledky jsou díky vám, čtenářům, více než potěšující.

Vyplývá z nich, že za toto období si Prostějovské novinky otevřelo 27 717 unikátních návštěvníků, celkově však bylo 67 958 návštěv, což znamená, že někteří se na PvNovinky během určeného období vracejí opakovaně. V průměru si návštěvník přečte dva články, což mu trvá zhruba necelé dvě minuty. Procento nových návštěv za toto období je 27,61. Také čísla na Facebooku nám dělají radost - v současné době už máme 2 223 přátel, a to je číslo, o němž se nám ještě před pár měsíci ani nesnilo.

Jsme rádi, že s těmito výsledky zůstáváme na špici čtenosti prostějovských internetových médií. Jsme rádi, že jste si nás našli a že se k nám pravidelně vracíte. A v tomto případě nejde jen o čísla. Znamená to pro nás další povzbuzení do práce, protože psát pro vás, to je přece SUPER! (red)

Komentáře

Kdo a proč  je nejoblíbenější je jasné. Ani jedno internetové prostějovskké médium nepřináší denně takovou škálu novinek - od ztracených psů po problémy s hospodařením- jako PVN. Proto je ráda čtu a přeji hodně dobrých témat.

jj tak teď už to Novinky doplnily ... super ↑!  Ještě by to chtělo přímý výstup na sledovatelnost - tak jako to udělal itydenik a můžeme sledovat ... Ale o to nejde - líbí se mi oboje noviny.. Káždé z obou on-line zpravodajství má něco do sebe :-) a navíc jedou na mojím oblíbeném CMS.PO

 

Počet stránek na osobu  je vždy součást důvěryhodnosti, tam se nedají poslat automatické klikače  jako onklick apod., ale tím nechci říct , že novinky podvádějí jen mi připadá dívné, že neuveřejnili celý výpis .-)

Naklikat se dá vše  , ale dá se to taky poznat, stačí prostudovat jednotlivé vrcholy  na grafech.  

 

Já jsem mluvil, kamaráde, o itydenik.cz, na který ty narážíš. Tam stihli čtenáři téměř za stejnou dobu (rozdíl 10 sekund) přečíst hned čtyři články. Tohle mi přijde víc divné. Mají kurs rychločtení, ne? Mě teda jako čtenáře zajímá, je-li co číst, jako možného inzerenta, kolik mi přijde na stránky lidí. A těch vidím neeespočetně víc. Sorry.

Když si to rozkliknete tak zjistíte, že to čtyři články nejsou ale dva a nejsou  tu uveřejněna procenta odkud  přišli :-)

Já teda ale vidím, že za stejnou dobu, co se průměrné návštěvy týče, ti dotyční čtenáři stihli přečíst čtyři články... Možná jen otevřeli a zavřeli, že?

A jako člověk, co se v google analytics vyzná, můžu říct, že jsou přesní. A nic tam naklikat nejde...

Nejčtenější je ale itydeník a nejen to -  má více zobrazení stránek na jednoho návštěvníka . To je hodně důvěryhodný zdroj informace . Kdo se vyzná v analytiku tak je mu to jasné. První strana se dá naklikat :-)

Poslat nový komentář