Radio Haná slaví! Přijedou No Name, Janek Ledecký, O5 a Radeček, Voxel!

Radio Haná slaví! Přijedou No Name, Janek Ledecký, O5 a Radeček, Voxel!
Foto No name

Už tento víkend 30. dubna a 1. května oslaví Radio Haná své 30. narozeniny dvoudenní show přímo v centru Olomouce – na Korunní pevnůstce. Čeká vás spousta stánků pro malé i velké posluchače, stánky s občerstvením, rej masek, vatra s upálením čarodějnice, opékání buřtů a další doprovodný program pro celou rodinu.

Hned první čarodějnický večer odstartují The Addams Sisters. Po nich zahrají super boyband Trocha Klidu a po vatře (a upálení čarodějnice) vystoupí hvězdná šestičlenná slovenská pop-rocková skupina No Name. Díky albům "Počkám si na zázrak", "Oslávme si život", "Slová do tmy", "Čím to je", "V rovnováhe" a "S láskou" si vypijete ten nejkouzelnější lektvar zážitků.  Večer zakončí velkolepý ohňostroj a kytarové písně u ohně.

Druhý den si přijďte pro další žhavou nálož těch nejlepších koncertů. "Symboliku třicítky doplní zpěvák Voxel, který letos oslaví 30. narozeniny, Janek Ledecký je zase 30 let na sólové dráze a skupina 05 a Radeček oficiálně vznikla před 30 lety," vysvětluje Martina Kvítko Procházková, která přišla s tímto symbolickým nápadem a rozhodně na akci nebude chybět. 

Zahájen byl i předprodej výhodnějších vstupenek na portálu www.smsticket.cz! (red)

Poslat nový komentář