Petr Fiala bude debatovat v Národním domě. Zítra

Petr Fiala bude debatovat v Národním domě. Zítra
ilustrační foto

V úterý 28. března zavítá do Prostějova předseda občanských demokratů profesor Petr Fiala. Bývalý ministr školství a aktuálně lídr opoziční ODS vystoupí v 17,30 hodin v Národním domě na veřejné debatě s názvem „Tvoříme program.“ 

V rámci stejnojmenného turné občanští demokraté připravují svůj volební program pro letošní říjnové sněmovní volby, jehož hlavními pilíři budou nízké daně, bezpečnost občanů, lepší systém vzdělávání a omezení byrokracie. 

„ODS nechce chystat něco od stolu, ale přímo s občany, kteří nejlépe vědí, co je pálí a kde je nejvíce obtěžuje zbytečná státní byrokracie. Nikdo jistě nepochybuje o programové vyhraněnosti ODS, ale navržená řešení se nejlépe připraví s těmi, kterých se přímo týkají,“ zve na setkání s profesorem Fialou předseda občanských demokratů na Prostějovsku Petr Sokol. „Přál bych si, aby přišli ti, které zajímá pravicová politika, ale také všichni podnikatelé a živnostníci, protože je to dnes jedině ODS, která bojuje proti buzeraci těch, kteří dávají lidem práci,“ vzkazuje. (red)

 

Poslat nový komentář