Na mimořádné zastupitelstvo svolané kvůli Národnímu olympijskému centru nikdo z představitelů nepřijde!

Na mimořádné zastupitelstvo svolané kvůli Národnímu olympijskému centru nikdo z představitelů nepřijde!
Foto ateliér

Na pondělí 26. září svolala primátorka Prostějova Alena Rašková mimořádné zastupitelstvo. Už dnes je ale jasné, že se na něj nedostaví hlavní aktéři jednoho z bodů. Dotaci na Národní olympijské centrum totiž prověřuje ministerstvo školství. Na základě podaného podnětu.

"Žádný ze zástupců spolku Prostějov olympijský se na jednání zastupitelstva nedostaví. Hejtman Olomouckého kraje Jiří Rozbořil, Miroslav Černošek ani Miroslav Pišťák se k celé věci nebudou vyjadřovat," sdělila primátorka. Podle jejích slov totiž ministerstvo školství prověřuje údaje týkající se žádosti o dotaci pro NOC v Prostějově. "Sdělila nám to při včerejší návštěvě radnice ministryně školství Kateřina Valachová," dodala Rašková s tím, že ministerstvo žádost prověřuje na základě podání podnětu. (ber)

Komentáře

Když už ten ZLODĚJ s.Černoušek chce mít "NĚJAKÉ" centrum, tak ať si ho postaví, ale za své a někde na Konicku, tam je potřeba investovat!! Sportovci, maséři, saunáři, správci, uklízečky atd... KOKOT jeden rudej!

Celé tohle MONSTRUM určené pro "vyvolené" nesnáším, tak jako nesnáším PV a s.Černoška, jeho lobismus a způsob tahání peněz ze státu. Za tohle by měl jít do kriminálu a v jeho případě "doživotně". Okrádá všechny daňové poplatníky napříč republikou, ale "své" peníze nechává stranou!!

Celé to smrdí a čím dál víc. Celé je to mafie, sající peníze daňových poplatníků, a to důkladně prorostlá. Ještě nezapomeňme na J. Faltýnka, muže v pozadí, který dokáže ty dotace v Praze vylobovat. Projděte si třeba stránky www.tkagrofet.cz. Jde hlavně o společný byznys a udržení regionálního vlivu.

Ten exprimator ovšem by tam měl být, jelikož je sociálně demokratický zastupitel. Když nepřijde, nic se mu nestane, on sice loni rezignoval, ale své soudruhy, pardon, říkají si "přítel" drží pevně pod krkem. Pozvolna se transformuje na chorchoje nesmrtelného. Alespoň něco bude lákadlem pro turisty!!

Poslat nový komentář