Radní se sejdou v úterý

Radní se sejdou v úterý
ilustrační foto

123. schůze Rady města Prostějova se bude konat v úterý 23. 8. 2022 v jednací místnosti rady v přízemí radnice v Prostějově.

Radní čeká projednání celé řady bodů. Mimo jiné se budou věnovat valné hromadě obchodní společnosti LmP, s. r. o., úpravě zákazu stání některých druhů vozidel na území města Prostějov v době od 22 – 06 hod, informacím o činnosti komisí RMP za období duben – červen 2022,  plnění rozpočtu statutárního města Prostějova a průběžné hospodaření jím zřízených a založených právnických osob k 30. 6. 2022 a pokyny k sestavení návrhu rozpočtu statutárního města Prostějova pro rok 2023.

Vyslechnou informace o průběhu návrhu na výběr dodavatele v řízení na koncesi malého rozsahu „Provozování systému veřejného sdílení jízdních kol ve městě Prostějově v letech 2023 - 2024“, budou se věnovat rozpočtovým opatřením týkajícím se parkoviště u hřbitova, ZŠ Palackého tř. – generální oprava střechy, okapů, workoutového hřiště na nám. Spojenců, přípojek inženýrských sítí pro nový areál IZS na Brněnské ul., altánu v Kolářových sadech a ZŠ a MŠ Kollárova ul. 4 – havarijní Ukončí smlouvu s PV-RECYKLING s.r.o. o zabezpečení odtahu, skladování vozidel a zajištění likvidace vraků, PV Recyklace s.r.o. – Smlouva o zabezpečení odtahu, skladování vozidel a zajištění likvidace vraků.

Zabývat se budou prodejem zámku ve Ptení a souvisejících pozemků a výkupem pozemků, Střednědobým plánem rozvoje sociálních služeb SO ORP Prostějov 2023 – 2025, koncepcí podporovaného bydlení Statutárního města Prostějov, návrhem OZV k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku, kterou se vymezují veřejná prostranství, na nichž se zakazuje žebrání, návrhem Obecně závazné vyhlášky Statutárního města Prostějova o regulaci hlučných činností návrhem Obecně závazné vyhlášky Statutárního města Prostějova o zákazu požívání alkoholických nápojů na veřejném prostranství. (red)

Poslat nový komentář