Zdravotnická škola zve seniory ke studiu

Zdravotnická škola zve seniory ke studiu
ilustrační foto plakát

Střední zdravotnická škola Prostějov zahajuje v prvním pololetí školního roku 2016/2017 jedenáctý běh kurzu pro seniory.

Kurz má název „Odpovědným přístupem ke stáří, zdravý životní styl a ochrana člověka za mimořádných událostí“. Je pořádán za finanční podpory statutárního města Prostějova a je určen všem seniorům, kteří nechtějí jen sedět doma, ale chtějí dozvědět se něco o těchto tématech:

Mimořádné události – poskytování první pomoci, předcházení onemocněním Relaxační a výtvarné techniky Očista organismu Asertivita Biologické potřeby a jejich saturace

Veškerou problematiku přednášejí zkušené lektorky, kterými jsou odborné vyučující na škole. Kurz bude zahájen od září 2016. Termín bude následně upřesněn všem přihlášeným. Kurz je v rozsahu třiceti hodin a bude probíhat vždy v odpoledním čase.

Zájemci se mohou přihlásit buď na e-mail: skola@szdravpv.cz, kde uvedou heslo KURZ SENIOR 11, telefonicky na čísle 582 343 861 anebo osobně v sekretariátu školy na Vápenici 3. Počet účastníků je omezen. Předchozích deset běhů kurzu se setkalo s mimořádným ohlasem, a jak uvedli sami účastníci, byl to pro ně podnět k většímu zájmu o sebe sama. Účastníci na závěr obdrží i certifikát o absolvování. (red)

Poslat nový komentář