Přihlaste se do projektu Kohoutková v restauracích!

Přihlaste se do projektu Kohoutková v restauracích!
ilustrační foto Veolia

 

Kampaň v restauracích „Čerstvou kohoutkovou? Stačí říct!“rozjela společnost Veolia Voda. Vodárny darují designové karafy provozovnám, které nabízejí zákazníkům vodu z kohoutku. Provozovny, které již čepují zákazníkům vodu z kohoutku, mohou o karafy i nadále žádat. Na Moravě 40, na Prostějovsku nabídku Veolie zkouší 4 provozovny.

Již více než čtyřicet restaurací na Moravě vyslyšelo výzvu společnosti MORAVSKÁ VODÁRENSKÁ, a.s. a ve svých provozovnách začalo podávat zákazníkům vodu z kohoutku. Do projektu se zapojily restaurace na Olomoucku, Zlínsku i Prostějovsku. Více informací o projektu a také všechny zapojené restaurace najdete na webu http://www.kohoutkova.cz/o-projektu/seznam-restauraci/#Morava v kapitole Morava.„Možnost přihlásit se do projektu je stále otevřená, žádnou z restaurací jsme sami neoslovovali, čekáme na reakci těch subjektů, které mají o projekt zájem. Restaurace však musí splňovat jistou kvalitu vnitřních rozvodů vody, aby mohly do projektu vstoupit. Laboratorní rozbory vody poskytujeme v rámci projektu restauracím zdarma. Snažíme se tak prosadit pití vody z vodovodu jako jednu z forem ekologického chování. Otočení kohoutku je přece jenom maličkost, kterou příroda ocení. Navíc náš produkt – pitná voda - odpovídá velmi přísným kritériím kvality a je pečlivě a pravidelně kontrolována,“ tvrdí Veolia. Do projektu se mohou zapojit gastronomické podniky z měst a obcí, kde vodovody a kanalizace provozují společnosti skupiny Veolia Voda.

Dostanou krásné karafy a nálepky na dveře, které hostům česky i anglicky oznámí, že kohoutková je zde k mání. A v neposlední řadě reklamu. Na webových stránkách www.kohoutkova.cz jsou uveřejněny restaurace, kde se již kohoutková voda z karaf nabízí a pravidelně se doplňují nové restaurace z celé ČR, které se do projektu postupně zapojují.

Restaurace se mohou přihlásit a zaslat své údaje na mail: veolia@veoliavoda.cz nebo na bartova@smv.cz. (Zdroj kohoutkova.cz)

Poslat nový komentář