Pozor, chystá se výluka na železnici!

Pozor, chystá se výluka na železnici!
ilustrační foto ber

Správa železniční dopravní cesty, s.o. vyhlásila na trati Prostějov – Dzbel ve dnech 17. října 2016 od 7:00 hodin do 21. října 2016 do 17:00 hodin nepřetržitou výluku traťové koleje v úseku Ptení – Dzbel. 

Dopravce České dráhy, a.s. proto musí po dobu výluky všechny vlaky v úseku Ptení - Dzbel a opačně nahradit náhradní autobusovou dopravou. S ohledem na delší jízdní doby po silničních komunikacích bude náhradní autobusová doprava organizována dle Výlukového jízdního řádu. Dne 21. října 2016 po ukončení výluky bude vlak Os 24721 ještě nahrazen náhradní autobusovou dopravou. 

Věnujte, prosím, zvýšenou pozornost především odlišným jízdním dobám oproti platnému jízdnímu řádu. Veškeré podrobnosti jsou uvedeny ve Výlukovém jízdním řádu, který najdete v příloze. S ohledem na počet autobusů náhradní dopravy je nutno u skupinových přeprav cestujících (školní výlety, turistické akce apod.) nahlásit požadavek na přepravu. Požadavek je nutno uplatnit alespoň dva pracovní dny předem, a to buď telefonicky, nebo e-mailem na Kontaktním centru Českých drah, a. s. – tel.: 840 112 113, e-mail: info@cd.cz. Na tomto pracovišti Vám rovněž poskytneme bližší informace o organizaci dopravy po dobu výluky. 

Kompletní informace k výluce, včetně výlukového jízdního řádu, najdou cestující na stránkách www.cd.cz/omezeniprovozu. Případné dotazy zodpoví i operátoři zákaznické linky 221 111 122 nebo 840 112 113. (red)

Poslat nový komentář