V Prostějově máme slavného kaskadéra. Lezl po Petříně

V Prostějově máme slavného kaskadéra. Lezl po Petříně
ilustrační foto

 

Vzbouření na pražském Petříně vzbudil v noci na pátek neznámý mladý muž. Až tak neznámý ale není, bydlí totiž v Prostějově. 

Něco takového pražští strážníci dlouho nezažili. Mladý muž se na vrchol Petřínské rozhledny šplhal nikoli po schodech, ale po konstrukci. Navíc byl pěkně pod parou.„V jednu chvíli muž visel pouze za ruce a hrozilo, že se zřítí dolů,“ uvedl mluvčí městských policistů Praha Jan Čihák. Strážníci zavolali hasiče, ale nakonec se jim muže po dlouhé době podařilo přemluvit, aby se vrátil na schody rozhledny. Strážníci za ním pak vyběhli do věže a odvedli ho na pevnou zem. Zde ho podrobili dechové zkoušce na alkohol, která byla pozitivní s výsledkem dvě promile! O muže se nakonec postarali lékaři a odvezli ho do nemocnice.Redakci upozornilo hned několik čtenářů, že se jedná o Prostějovana T. R. Ten se svým dobrodružstvím nijak netají a zveřejnil ho i na své FB stránce. Orginální video ze zásahu je k vidění zde :https://www.youtube.com/watch?v=Vn88MuIugUQ

Mimo slávy ve všech celostítních denících a v televizi jej čeká i horší stránka věci, několikatisícová pokuta. (ber)

Komentáře

Běl by dostat flastr, až se z toho podělá, debil!! Hlavně být slavný, dostat se do médií, která to všem těm psychoušům žerou!

Poslat nový komentář