Máte doma Milku? Vyhoďte ji!

Máte doma Milku? Vyhoďte ji!
ilustrační foto

Společnosti Mondelez Czech Republic s.r.o. a Mondelez Slovakia s.r.o. oznamují stažení produktu Milka Hazelnut 100 g z České republiky a Slovenska. Jde o tabulkovou mléčnou čokoládu z alpského mléka s drcenými jádry lískových ořechů. 

Stažení předcházel jediným českým spotřebitelem ohlášený nález zásadité látky v pevném skupenství v produktu. Společnost je přesvědčena o bezpečnosti svých výrobků a ke stažení přistupuje z preventivních důvodů s cílem zachovat vysokou důvěru spotřebitelů ve vlastní značky. Společnost zároveň potvrdila, že nalezená cizorodá látka se nepoužívá v továrně, ve které byl produkt vyroben.

Společnost si je vědoma závažnosti celého incidentu, který důsledně vyšetřuje od chvíle, kdy se o něm dozvěděla, a podniká bezprostřední kroky, aby se zabránilo jakémukoliv případnému ohrožení spotřebitelů.

Stahuje se produkt prodávaný výhradně v České republice a na Slovensku,  výrobní šarže OOA0663132 s označením data minimální trvanlivosti do 5/5/2017. (Zdroj SZPI)

Komentáře

Společnost zároveň potvrdila, že nalezená cizorodá látka se nepoužívá v továrně, ve které byl produkt vyroben. TO JIM URČITĚ VĚŘÍM ! KDE JSOU POCTIVÝ VÝROBCI :-(

Poslat nový komentář