Už slyšíte latinskoamerické rytmy? Do Olomouce se vrací Urbano Latino Fest!

Už slyšíte latinskoamerické rytmy? Do Olomouce se vrací Urbano Latino Fest!
ilustrační foto

Naprosto úžasný festival plný žhavých rytmů a tance se po roce vrací do Olomouce. Již 9. ročník největšího latino festivalu v České republice vás ohromí a roztančí tím nejdivočejším, co umí nabídnout Latinská Amerika. Zajistěte si účast hned a 4. května se těšíme na tančenou v olomouckém eSku - více na www.urbanofest.cz.

Co na 9. ročníku Urbano Latino Festu v Olomouci uvidíte? „Těšíme se na Chilli Papas band. Je to horkokrevná mexicko-peruánsko-česká kapela, hrající osobitým způsobem převážně anglické, nebo světově známé latin cover verze a standardy. Chilli Papas vás nabiji pozitivní energií a s lehkostí na vás přenesou pohodovou atmosféru,” láká za spolupořádající agenturu Forsberg Marek Berger.

Boky vám rozhýbe Mario Lopez Company. Temperamentní tanečník Mário Lopéz se po účasti na turné a karnevale v Kostarice a Nikaragui v roce 2005 se rozhodl založit vlastní taneční školu a skupinu Sabrosura, která účinkovala v Let’s dance, Slovensko má talent, Miss Universe nebo Cat girl. V současné době působí jako tanečník, choreograf a DJ.

Festivalem vás provedou i další úžasné hvězdy jako salsové duo Radek a Klára ze Zlína nebo DJ Lazaro, který je jedním z prvních DJů latino hudby u nás. A navíc! Jako každý rok si i letos užijete parádní workshopy tance a doprovodné tematické aktivity. (red)

Poslat nový komentář