Zpíváme pro UNICEF. Prostějovské pěvecké sbory pomáhají dětem

Zpíváme pro UNICEF. Prostějovské pěvecké sbory pomáhají dětem
ilustrační foto

V první jarní den 20. 3. 2019 proběhne po celé České republice řetěz charitativních koncertů, které spojuje myšlenka pomoci dětem vyrůstajícím v chudobě a v nebezpečných podmínkách v různých částech světa. Výtěžek z koncertů poputuje organizaci UNICEF, na program určený pomoci dětem s názvem "Dobrý start do života". Zapojí se do něj i NOTA BENE Prostějov a DPS ZUŠ V. Ambrose Prostějov.

Ženský pěvecký sbor Nota Bene Prostějov neváhal a do sítě charitativních koncertů se spolu s osloveným dětským sborem ZUŠ V. Ambrose přihlásil. Tyto dva sbory uskuteční charitativní koncert "Zpíváme pro UNICEF" ve středu 20. 3. 2019 v 18 hodin v Městském divadle v Prostějově.

Z úst dětských zpěváků zazní úpravy lidových písní a autorské písně určené dětským sborům. Ženský sbor Nota Bene Prostějov pro posluchače připravuje oblíbené písně z repertoáru skupiny Hradišťan, jako jsou Modlitba za vodu, Člověk a země, O zrození, a těšit se můžete také na známou píseň Over the Rainbow a několik gospelových melodií. V programu koncertu zazní i sólové klavírní melodie v podání mladého talentovaného klavíristy Daniela Juna a závěr koncertu bude patřit propojení dětských i dospělých hlasů obou sborů.

Návštěvníky koncertu čeká nejen nevšední hudební zážitek v krásných prostorách Městského divadla v Prostějově, ale jistě i uspokojení, že jejich účast přispěje k dobré věci.

„Srdečně vás zve pěvecký sbor Nota Bene Prostějov," přidala pozvání Ivana Dušková. (red)

Komentáře

UNICEF?To je spolek bývalých radničních uklizeček?

Poslat nový komentář