Město hledá zaměstnance. Na stavební úřad

Město hledá zaměstnance. Na stavební úřad
ilustrační foto

Tajemnice Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení dvou pracovních míst na dobu neurčitou: REFERENT - TECHNIK STAVEBNÍHO ÚŘADU pro výkon stavebního úřadu Magistrátu města Prostějova.

Zájemci musí mít, mimo jiné, vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru, nebo vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví, případně střední vzdělání s maturitní zkouškou v oboru stavebnictví a 3 roky praxe v oboru stavebnictví. Přihlášku mohou doručit prostřednictvím podatelny Magistrátu města Prostějova na adrese nám. T. G. Masaryka 130/14, Prostějov 796 01, prostřednictvím pošty na adresu Magistrát města Prostějova, oddělení řízení lidských zdrojů, nám. T. G. Masaryka 130/14, Prostějov 796 01. Obálka musí být vždy označena zn.: „VŘ – REFERENT pro výkon SÚ“.

Jde o plný pracovní úvazek na dobu neurčitou. Termín pro podání přihlášky je do 26. 8. 2019, předpokládaný nástup září/říjen 2019, příp. dle možností vybraného uchazeče.

Bližší informace o pracovním místě podá Jan Košťál, vedoucí odboru Stavební úřad, tel. č. 582 329 153 nebo Zdeňka Bendová, personalistka MMPv, tel. 582 329 162. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. (red)

Komentáře

To už jde konečně Košťál do tepláků...., ač ateista, tak říkám Díky Bohu!

Si dělaj kozy.Zítra to zase zruší a bude po koze.

Poslat nový komentář