Soutěžte se sportovní fotografií prostějovského sportu

Soutěžte se sportovní fotografií prostějovského sportu
ilustrační foto

Sportovní komise Rady města Prostějova vyhlásila v letošním roce čtvrtý ročník dlouhodobé soutěže na téma "Sportovní fotografie prostějovského sportu". Soutěž probíhá na internetových stránkách sportovní komise - www.skmpv.cz. Cílem je nejen podpořit spojení kultury a sportu, ale i prezentace fotografií lidí, jejichž tvorba podporuje sport v Prostějově.

Soutěž je rozdělena na dvě kategorie, přičemž sám autor si zvolí, do jaké kategorie zařadí svoji fotografii. Maximální počet fotografií od jednoho autora jsou dvě fotografie do jedné kategorie.

První kategorie je „Umělecká sportovní fotografie“. V této kategorii by měly být fotografie, kde jsou v převaze emoce z prostředí sportovního výkonu, kde barvy a stíny převažují nad složkou – sportovním výkonem. Mohou to být i hrátky s úpravou fotografie.

Druhá kategorie je „Sportovní fotografie“. V této kategorii by měly být fotografie, kde je zachycen sportovní výkon nebo emoce jako jsou například radost i smutek ze sportovního výkonu. Více informací: http://www.skmpv.cz/node/237. (red)

Poslat nový komentář