Příběh Coco Chanel v Jesenci. Soutěžte o vstupenky!

Příběh Coco Chanel  v Jesenci. Soutěžte o vstupenky!
ilustrační foto plakát

Máte rádi dobré divadlo? Pak si udělejte čas a v listopadu zamiřte do Jesence. K vidění tam bude jedinečný Příběh Coco Chanel. A když budete soutěžit, můžete ho vidět zadarmo!

Představení v režii Jiřího Adamce se uskuteční 20.11.2016 od 19 hodin v Kulturním domě v Jesenci. Příběh Coco Chanel rozehrají Michaela Dolinová, Libuše Švormová, Jan Čenský, Lumír Olšovský.

Pokud se chcete na víc než zajímavou hru podívat zadarmo, stačí, když do 2. listopadu na redakční e-mail redakcepvnovinky.cz zašlete odpověď na otázku, kdy se narodila Coco Chanel? Odpověď označte v předmětu COCO. Pro čtyři vylosované máme vstupenky. (red)

 

Příběh Coco Chanel

Osudové lásky ženy, která se stala legendou. Jedna z nejbohatších žen světa a královna módy měla "štěstí v kartách a smůlu v lásce". A jsou to lásky napříč spektrem národů i bankovních kont: následník ruského trůnu, anglický lord, chudý básník...

Jméno, jež se stalo nesmrtelným symbolem módy a vůní

"Jedna z nejbohatších žen světa, sebevědomá paní kapitalistka, osobnost s břitkým, až cynickým humorem, nepřestala být nikdy nešťastnou naivní švadlenkou, toužící mít to, co většina žen: manžela a dítě. Celoživotní slečna však měla "štěstí v kartách a smůlu v lásce". Pokud si to ovšem nezavinila sama. Všechny její lásky - a jenom těch Velkých a Zaručeně Posledních sama napočítala pět - končí tragedií či krachem. A jsou to lásky napříč spektrem národů i bankovních kont: následník ruského trůnu, anglický lord, chudý franacouzský básník, německý nacistický důstojník... K tomu nutno připočíst i fakt, že memáme-li Coco Chanelové nalítnout, nesmíme jí věřit ani datum narození (především rok narození). Ostatně tak to bylo i s její módou: vždycky dokázala upoutat t právě tím, co zakrývala. Její sukně se nikdy, ani v éře mini, nezvedly ke kolenům, ale žádná z jejích zákaznic si nikdy nepřipadala jako žena méně přitažlivá. Na to jediné se dá u Coco Chanel stoprocentně spolehnout." (Jiří Just)

Poslat nový komentář