Na nadměrné požití alkoholu páníčkem doplatil pes

Na nadměrné požití alkoholu páníčkem doplatil pes
ilustrační foto internet

 

Na nadměrné požití alkoholu doplatil v úterý odpoledne pes jednoho z hostů prostějovského hostince U Jiřiny. Zatímco jeho pán skončil na záchytce, on sám putoval do záchytného kotce na městské policii. 

Do restaurace dorazil muž chodící o francouzských holích již značně podnapilý. Personál jeho žádosti o další alkohol odmítl a doporučil mu návrat domů. "Třikrát se v hospodě vyvrátil a spadl na zem. Tak jsme ho vždycky zvedli a že ho dopravíme domů. Došel ale jen do parku a odmítl pokračovat," řekl PvNovinkám Václav V., jeden z hostů, který muže osobně zná. Opilec si ale záhy ustlal v kaluži a to už osazenstvo Jiřiny povolalo Městskou policii.

Strážníci po marných pokusech o komunikaci zavolali záchranku. Zasahující lékař nařídil mužův převoz do Olomouce na záchytku. Vyděšená fenka německého ovčáka skončila v záchytném kotci Městské policie.

 

Není bez zajímavosti, že manželka hlavního aktéra se o jeho osud příliš nezajímala. Pro fenku ale vyrazila okamžitě. "Myslím, že páneček bude mít doma hodně co vysvětlovat," konstatoval pan Václav. (ber) 

Poslat nový komentář