Hasiče v Brodku nemají zbytečně

Hasiče v Brodku nemají zbytečně
foto: Markéta Mikešová
Další fotky: 
Hasiče v Brodku nemají zbytečně

Včera krátce po páté hodině odpoledne došlo na silnici I/46 ve směru od Vyškova na Prostějov, v katastru Brodku u Prostějova, k dopravní nehodě mezi osobním a nákladním vozidlem. Naštěstí se obešla bez zranění. Zasahovali zde i hasiči z Brodku u Prostějova.

„Z šetření vyplývá, že 42letý cizinec v Opelu Astra jel v levém jízdním pruhu. Zřejmě pozdě zareagoval na přenosné dopravní značení a narazil do něho. Po nárazu byl odhozen vpravo, kde došlo ke střetu s nákladním vozidlem Scania, které řídil 51letý cizinec,“ popsala nehodu mluvčí policie Irena Urbánková. Alkohol u obou řidičů vyloučila dechová zkouška, ke zranění osob nedošlo. Celková hmotná škoda byla vyčíslena na 50 tisíc korun. Řidiči Opelu byla uložena bloková pokuta.

O nehodě PvNovinky vzápětí poté, co se stala, informovala Markéta Mikešová. Informaci doplnila slovy, která jsou poklonou místnímu hasičskému sboru. „V Brodku opět zásah hasičů - prostě tady ty kluky nemáme zbytečně!!!!,“ přidala zcela jistě zaslouženou poklonu. (ber)

Poslat nový komentář