Burza práce se blíží! Již ve čtvrtek v KasCentru!

Burza práce se blíží! Již ve čtvrtek v KasCentru!
ilustrační foto plakát

Dne 22. září 2022 se v prostorách Společenského domu Prostějov uskuteční již pátý ročník celodenní veřejně prospěšné akce s názvem Burza práce a vzdělání 2022.

Hlavními pořadateli jsou Okresní hospodářská komora v Prostějově; Úřad práce České republiky-Krajská pobočka v Olomouci-Kontaktní pracoviště Prostějov a Svaz průmyslu a dopravy ČR. Spolupořadatelem je také Statutární město Prostějov.

Burza práce a vzdělání je určena především pro žáky základních škol a studenty středních škol prostějovského regionu a jejich rodiče; pro kariérové a výchovné poradce; pro každého, kdo hledá zaměstnání nebo rekvalifikace; pro všechny, kteří se zajímají o pracovní trh.

Návštěvníci se zde dozví, které profese jsou a budou na trhu žádané; jaké obory se vyplatí studovat; které firmy hledají zaměstnance; jak se mohou rekvalifikovat. Dále tady také získají odborné poradenství při volbě povolání, informace o volných místech a trhu práce v kraji, ČR a EU.

Vystavovat a prezentovat se budou významní zaměstnavatelé zejména prostějovského regionu a odborné školy především technického zaměření. V letošním roce se akce účastní více jak 40 vystavovatelů.

Součástí Burzy budou interaktivní expozice vystavujících firem a škol a také doprovodný program pro zvýšení atraktivnosti Burzy. Venkovní expozice bude hostit vozidla Armády ČR, simulátor nehody BESIP, moderní kamion, zeměd.techniku a další…

Předešlé ročníky byly velmi úspěšné, byly kladně hodnoceny nejen vystavovateli, ale i samotnými návštěvníky. Burzu v průměru navštíví 2,5 tis. osob. (red)

Poslat nový komentář