Řidiči pozor, od pondělí bude Wolkerova jednosměrná!

Řidiči pozor, od pondělí bude Wolkerova jednosměrná!
ilustrační foto ber

Částečná, jednosměrná uzavírka bude po sedm dní omezovat provoz v ulici Wolkerova. Dopravní omezení se dotkne také vnitřního městského okruhu a ulic Brněnská, Šárka a Lidická v Prostějově. Opravy potrvají od 23. do 29. listopadu.

Silničáři se pustí do velkoplošné vysprávky povrchu vozovky. Řidiči musí počítat s objízdnou trasou vedenou ulicemi Poděbradovo náměstí, ulice Palackého, Blahoslavova, Přikrylovo náměstí, Vápenice, Vojáčkovo náměstí, Újezd a Petrské náměstí.

Příměstská hromadná doprava:

• Uzavřeným úsekem jsou vedeny pravidelné autobusové, linky 780754, 780801, 780960, 780962, 780980 dopravce FTL-First Transport Lines a. s., dále linka 780291 dopravce AUTODOPRAVA Studený, spol. s r.o., linka 810630 dopravce VYDOS BUS a.s.. Dále linka 780980 dopravce FTL-First Transport Lines a. s..
• Po dobu úplné uzavírky budou vedeny autobusové linky po objízdné trase z okružní křižovatky na sil. II/433 ul. Brněnská vpravo na MK ul. Okružní, vlevo ul. Lidická zpět na II/150 ul. Wolkerova. Dále dle licencí. Objízdná trasa je jednosměrná, a to ve směru do centra města. Část ulice Lidická, která je jednosměrná, bude po dobu uzavírky obousměrná.
• V případě vedení linek po objízdné trase nebude obsluhována zastávka Prostějov, Brněnská, jako náhradní bude sloužit zastávka Prostějov, Lidická.

Městská hromadná doprava:

• Jednosměrná uzavírka ulice Wolkerova v Prostějově se dotkne provozu MHD v Prostějově a to linek č. 7 a 41. Po dobu uzavírky budou tyto linky MHD v Prostějově vedeny po objízdných trasách.
• Linka č. 7 Domamyslice - Průmyslová zóna B - objízdná trasa směr aut.st. povede z ulice Žeranovská vpravo ulicí Brněnská na ulici Okružní a dále ulicí Lidickou zpět na ulici Wolkerova a dále dle licence. Objízdná trasa je pouze ve směru na autobusovou stanici.
• Linka č. 41 aut.st. - Domamyslice - objízdná trasa směr aut.st. povede z ulice Žeranovská vpravo ulicí Brněnská na ulici Okružní a dále ulicí Lidickou zpět na ulici Wolkerova a dále dle licence. Objízdná trasa je pouze ve směru na autobusovou stanici. (Zdroj MMPv)

Poslat nový komentář