Casting Schwarzkopf Elite Model Look ČR v Olomouci už příští víkend!

Casting Schwarzkopf Elite Model Look ČR v Olomouci už příští víkend!
ilustrační foto

Casting Schwarzkopf Elite Model Look ČR se koná v sobotu 6. dubna 2019 v olomoucké  Šantovce v době od 15 do 18 hodin. Casting je určený pro ženy od 13 do 21 let s výškou nad 170 cm a pro muže od 15 do 23 let s výškou nad 183 cm. Castingem bude provádět topmodelka Denisa Dvořáková.

Na casting se není třeba předem nikde hlásit, je zdarma, žádné zápisné se nevybírá. S sebou stačí tužka na vyplnění dotazníku, který se bude rozdávat na začátku castingu. Ideální je přijít bez make-upu a v civilním oblečení.

"Každý účastník absolvuje pohovor s porotou (složenou ze zástupců agentury Elite a partnerů soutěže) a odnese si dárky od značek Schwarzkopf a časopis Elle," uvádí pořadatelé. 

Během castingu se bude několikrát losovat o další dárky od Schwarzkopf, Rowenta for Elite Model Look, Profiskin.cz a Feminity. Přítomní odborníci vám poradí, jak si snadno a rychle vytvořit účes pro každou příležitost s produkty z řady Rowenta for Elite Model Look a představí vám nové trendy v účesech a barvách značky Schwarzkopf pro rok 2019. Všem zájemcům bude také k dispozici analýza vlasů od Schwarzkopf.

"O postupu do semifinále budeme informovat do čtrnácti dní od konání castingu, budeme kontaktovat pouze postupující," dodává agentura. (ber) 

 

Poslat nový komentář