Velký úspěch dětí z Dětského domova Plumlov na Nejmilejším koncertě v Přerově

Velký úspěch dětí z Dětského domova Plumlov na Nejmilejším koncertě v Přerově
Foto DD Plumlov
Další fotky: 
Velký úspěch dětí z Dětského domova Plumlov na Nejmilejším koncertě v Přerově

V minulých dnech se konalo v klubu Teplo v Přerově oblastní kolo Nejmilejšího koncertu - přehlídky umělecké zájmové činnosti dětí z dětských domovů, které tentokrát opět pořádal Dětský domov Přerov. Celkově se Nejmilejšího koncertu zúčastnilo jedenáct dětských domovů s třiadvaceti vystoupeními. Soutěžilo se v kategoriích hudební, taneční a literárně-dramatické.

"Náš dětský domov reprezentovala tři děvčata se čtyřmi vystoupeními. Nikola z Plumlova se prezentovala se dvěma písněmi a Tifanny a Iveta z Konice romským tancem. Iveta sama ještě zatančila moderní street dance. Všem třem děvčatům se jejich vystoupení krásně podařila, všechna se umístila na prvních místech a postoupila do celostátního finále, které se bude konat v červnu na Zelném trhu v Brně," uvedl ředitel domova Radim Kratochvíl.

Děvčatům blahopřejeme a držím pěsti, ať uspějí i v finále!

Federace dětských domovů ČR pořádá každoročně přehlídku zájmové umělecké činnosti dětí z dětských domovů „Nejmilejší koncert“. Celostátnímu – nesoutěžnímu – finále předcházejí – soutěžní – regionální kola, která pořádají jednotlivé dětské domovy. Děti v nich usilují o prestižní  postup prostřednictvím každoročně hodnotnějších vystoupení v oborech hudebním, tanečním, muzikálovém a literárně dramatickém. (ber)

Poslat nový komentář