Dominik z Kralic se dostal do finále Muže roku 2023

Dominik z Kralic se dostal do finále Muže roku 2023
Foto FB Muž roku 2023

V pátek se v Městském divadle v Náchodě uskutečnil finálový večer soutěže Muž roku 2023. Vítězem se stal student a holistický poradce František Knobloch (23) z Hostivice. O titul bojovalo dvanáct mužů z celé republiky, mezi nimi i dvaatřicetiletý Dominik Neoral, obchodní ředitel z Kralic na Hané. Tomu ale post mezi třemi nejúspěšnějšími muži nepatřil.

Slavnostní večer začal ve 20 hodin, moderovali ho Lenka Špillarová a Karel Voříšek. Finalisté se při módních přehlídkách předvedli v oblecích, volnočasovém oblečení i spodním prádle, porotu se pokusili zaujmout i rozhovorem, odpovědí na otázku od známé osobnosti či volnou disciplínou. 

„Beru život s humorem a lehkostí a zastávám krédo “Kdo neprošel větrem, deštěm, či mlhou, nemůže spatřit duhu”,“ říká Dominik. Proto hodnotí s nadhledem i svou zkušenost v účasti v Muži roku jako novou a dobrou zkušenost

 Podmínkou pro přihlášení se do soutěže Muž roku bylo mimo jiné české občanství a výška minimálně 175 centimetrů. Kritéria jsou dána podmínkami mezinárodních soutěží, kde vítězové reprezentují Českou republiku. Letos se podle prezidenta soutěže Davida Novotného přihlásilo více než 850 mužů. (red)

Poslat nový komentář