Barbie aneb není vše, jak se zdá

Barbie aneb není vše, jak se zdá
Foto ber
Další fotky: 
Barbie aneb není vše, jak se zdá

Má ráda růžovou a nakupování. Je mladá, krásná, má vlastní blog, zpívá a ráda by se stala herečkou. Přezdívají jí česká Barbie. Jenže Dominika Myslivcová není povrchní načinčanou celebritou. Je to inteligentní, usměvavá a cílevědomá mladá dáma. PvNovinky ji měly možnost vyzpovídat při její návštěvě v Bubblerii v Prostějově.

Dominiko, Bubbleria dělala soutěž, jejíž vítěze s Tebou čekala projížďka v limuzíně. Jaký je Tvůj vztah ke smoothies?

Smoothies znám už tři roky. Točila jsem tehdy klip, ve kterém jsem ho připravovala dětem. Osobně je mám moc ráda, ale protože si musím držet linii, teď piju spíš nejrůznější šťávy.

Linii, říkáš? Vzhledem k tomu, jak vypadáš, děláš nějaký sport?

Chodím do fitness, ale také hraji golf. No hraji, učím se. Ale velmi se mi to líbí. Člověk se projde, uklidní, relaxuje.

A vaříš?

Ted´držím krabičkovou dietu, takže celé vaření spočívá v tom, že zapnu mikrovlnku. Jinak něco uvařit zvládnu, ale upřímně, v době, kdy si hotové jídlo můžete objednat s dovozem až domů, to pokládám za ztrátu času.

A teď trochu osobnější otázky. Dělala jsi střední školu pojišťovnictví a bankovnictví. Co Ti dala?

Maturitu. Dnes už ani nevím, proč jsem na ni šla. V patnácti letech prostě málokterý člověk má představu o své budoucnosti. Dnes už bych volila jinak.

Jinak znamená co?

Vždycky mne bavil zpěv, tanec, takže bych se zaměřila na herectví a šla studovat akademii. Herečkou bych se ráda stala i teď, je to můj cíl pro letošní rok.

Chceš být třeba seriálovou hvězdou?

Na seriály se zásadně nedívám. Ale až v některém budu hrát, tak ho sledovat určitě budu.

Už jsi jeden letošní cíl zmínila. Jaké jsou ty další?

Letošní rok bude poměrně hektický. Stěhuji se z Ostravy do Prahy, chystám vlastní televizní pořad – na které stanici zatím nesmím říct. S Primou mě pravděpodobně čeká natáčení další série cestopisu. Prostě spousta práce, na kterou se těším.

Skoro všude sebou bereš svého pejska. Jak snáší pozornost?

Shelby je mediální hvězda. Strašně ráda se fotí, když točíme reklamy a podobně, jsou z ní na place nadšení, protože splní každé jejich přání. Miluje lidi, nejvíc děti a pozornost, hlavně hlazení si velice užívá.

Obligátní otázka. Bez čeho si neumíš představit život?

Bez své rodiny. Ta je pro mne nejdůležitější.

Blíží se svátek zamilovaných. Máš partnera, se kterým Valentýna oslavíš?

Mám teď tolik práce a povinností, že mi na lásku nezývá čas. Ale přeji všem zamilovaným, ať si to užíjí.

A jak se Ti líbil Prostějov?

Celkem mě překvapilo, že zde máte v centru jen Zlatou bránu (smích). Jinak je to pěkné město a hlavně jsou zde úžasní lidé. Jsem ráda, že jsem se s řadou z nich mohla setkat. (ber)

Komentáře

souhlasim !!!

Rád bych viděl osazenstvo PV novinek. Napsat článek a udělat rozhovor s touto trapnou absolutní nulou nemůže nikdo normální. Že závidím? V tom případě bych chtěl vědět CO? Ta holka NIC NEUMÍ, NIC!!! Být rodičem, tak svoje dítě na tuhle maškaru v životě nepustím.

Poslat nový komentář