Opilý pirát přejel paničce čivavu

Opilý pirát přejel paničce čivavu
ilustrační foto

V pátek ráno přejel v Hačkách opilý řidič majitelce při venčení pejska. Ta vyčíslila škodu na deset tisíc korun. Muž přišel o řidičák.

Ve směru od Rakůvky projížděl Hačkami 32letý řidič před osmou hodinou ranní v pátek 6. července. Na rovném úseku vozovky před jedním z domů srazilo jeho Mitsubishi Lancer psa rasy čivava, kterého venčila jeho majitelka. Pejsek vběhů řidiči zleva do jízdní dráhy, náraz neměl šanci přežít. "Policisté u řidiče na místě provedli dechovou zkoušku, která byla pozitivní. Naměřili mu 1,92 promile alkoholu v dechu, opakovanou dechovou zkouškou mu pak naměřili 1,89 promile. Po poučení se odmítl podrobit lékařskému vyšetření, spojenému s odběrem biologického materiálu. Na místě mu byl zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda," řekla k případu Irena Urbánková, tisková mluvčí Policie ČR. 

Škoda byla vyčíslena na 10 tisíc korun. Dopravní nehoda je i nadále v šetření. 32letý řidič je nyní podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. 

(red)

Komentáře

Předpokládám,že panička venčila pejska bez vodítka,když mohl pod to auto vběhnout.Pak ale ať poděkuje sama sobě.PES MÁ BÝT NA VODÍTKU!!!COŽ SPOUSTĚ TUPCŮ STÁLE NEDOCHÁZÍ A PAK SE DIVÍ,ŽE SE STANE NEŠTĚSTÍ.Jinak samozřejmě,že alkohol za volant nepatří a pejska je mi velice líto.

Poslat nový komentář