Doteky módy vypukly. Soutěžním předkolem

Doteky módy vypukly. Soutěžním předkolem
Foto SŠDAM

17. ročník soutěže Doteků módy odstartoval v pátek 7.4.2017. Na Střední škole designu a módy se sešla odborná porota, aby z přihlášených soutěžících vybrala patnáct finalistů, kteří své kolekce představí na slavnostním galavečeru v pátek 21.4.2017 v 19 hodin v Městském divadle v Prostějově.

Do soutěže se přihlásilo celkem devětadvacet soutěžících z celé České a Slovenské republiky (celkem z deseti měst a ze čtrnácti škol). Velmi výrazné bylo letos zastoupení právě ze Slovenské republiky – deset soutěžících. V porotě soutěžního předkola zasedla vedoucí ateliéru oděvního designu na SŠDAM Marie Kovalovská, vyučující oděvního návrhářství na SŠDAM Iveta Planičková, módní návrhářka Yvona Leitnerová, módní stylista a poradce René Volek, manažerka firmy Koutný Petra Koutná a majitelka Boutique Magnolia Jitka Vlachová.

"Všech patnáct finalistů se utká na galavečeru 17. ročníku soutěže Doteky módy v pátek 21. dubna. Celým večerem nás bude provázet herec Tomáš Hanák. Předsedkyní poroty bude stejně jako loni ikona české módy Liběna Rochová," přidala pozvání ředitelka SŠDAM Ivana Vaňková. (red)

 

Poslat nový komentář