Prostějovský raper Eagle má jasný cíl!

Prostějovský raper Eagle má jasný cíl!
Foto archiv Eagle
Další fotky: 
Prostějovský raper Eagle má jasný cíl!
Prostějovský raper Eagle má jasný cíl!

Yes můj život pod názvem Eagle. Rap hudba to sem si zvykl… Část textu, který můžete číst na FB stránce prostějovského rapera Eagla. Pod přezdívkou se skrývá teprve čtrnáctiletý Erik Bodnár, talentovaný mladík, který se rapu věnuje už čtyři a půl roku. PvNovinky jej krátce vyzpovídaly.

Erika k rapu přivedl příběh vlastního života a samozřejmě láska k hudbě. Texty si píše sám, hudbu stahuje a upravuje s kamarádem. Jeho vzorem je slovenský raper Separ. „Veřejné vystoupení jsem ještě neměl, rapuji zatím jen pro své kamarády. Ale těm se to líbí, takže to asi dělám dobře. Rád bych se ale představil i širšímu publiku,“ říká sympatický mládenec, který má přesně stanovený cíl. „Chtěl bych se dostat mezi rapovou špičku. Chtěl bych, aby lidé, kteří budou mou hudbu poslouchat, říkali, jak jsme s kamarádem dobří, jak nám to jde a ať nepřestáváme,“ netají se ambicemi.

Erik ale myslí i na potřebné. „Až se nám začne dařit, plánujeme, že budeme dávat peníze na charitu,“ dodává.

Erikovy texty a životní postoje najdete na https://www.facebook.com/profile.php?id=100009964050961&fref=ts. (ber)

Komentáře

neděláš nic pro své sny já jedu jen texty nebudu ti tady jebat sloku pro mě si jako dalších tísíce kluků dáš tady jeden řádek být tebou skočím z okna už jsem tu nějaký pátek mnoho známek a ocenění takhle to zůstane a nic se nezmění EAGLE

chcípáš jak kenny rapeři v čechách jsou jak ženy dělám změny tam kde potřeba sou.

To je milé :D

Poslat nový komentář