Farmářské trhy? Od 10. října již pravidelně v Prostějově!

Farmářské trhy? Od 10. října již pravidelně v Prostějově!
ilustrační foto internet

Nově se budou poprvé v Prostějově konat farmářské trhy, a to v sobotu 10. října od osmi hodin ráno u sídliště Cyrila Boudy v zábavním parku "Na Boudě". A nepůjde o ojedinělou akci - farmářské trhy se budou následně konat každou sobotu!

"Těšit se můžete na široký výběr zboží od těch nejlepších farmářů a samozřejmě nebude chybět ani doprovodný program. Přepadne-li vás hlad, můžete si dát grilovanou kýtu či kukuřici a mnoho dalších pochoutek z grilu a udírny. Pánové mohou zapít žízeň pivečkem a pro všechny ostatní je připraveno nealko občerstvení. Zajištěny jsou také atrakce pro děti, aby se během vašeho nákupu nenudily. Trhy jsou dostupné autem, parkoviště bude zajištěno v dostatečné kapacitě. Těšíme se na vaši návštěvu a doufáme, že 10. října v 8 hodin zahájíme tradici Farmářských trhů v Prostějově", zvou pořadatelé.
Na Farmářských trzích můžete najít tyto druhy zboží: keramika, kožešiny, textil, opasky, náramky, okrasné kameny, králičí maso, med, frgály, chleby, pečivo, perníky, zelenina, ovoce, sazenice, burčák, zabijačkové speciality, grilovaná kýta, klobása Max, cigáro Long, žebra de luxe, grilovaná kukuřice. (red)

Poslat nový komentář