Jarmark "Maminky maminkám" zná již svůj termín

Jarmark "Maminky maminkám" zná již svůj termín
Foto archiv Marcela Texlova

 

Jak PvNovinky již několikrát avizovaly, chystá se v Prostějově další akce pro veřejnost. Stejně jako úspěšný Restaurant Day ho mají na svědomí Martina Šponarová, Markéta Valentová a Milada Sokolová. Tentokrát půjde o jarmark "Maminky maminkám". Konat se bude 18. října v prostějovském KaSCentru.

"V Prostějově máme plno šikovných maminek, které háčkují, pletou a vyrábí spoustu skvělých věcí. Proto jsme se rozhodly podpořit je v jejich činnosti a uspořádat Jarmark "Maminky maminkám", konstatovala Martina Šponarová. Už dnes mají organizátorky zajištěnu dvacítku majitelek šikovných rukou, které představí mimo jiné výrobky z fima a šperky z chirurgické oceli, háčkované a pletené věci pro děti, dřevěné bedýnky, šité doplňky do bytu, sovičky, kapsáře...

"Jarmark se uskuteční v říjnu, máme tedy spoustu času něco krásného vytvořit a následně zkusit nabídnout ostatním maminkám", pozvala na připravovanou akci Milada Sokolová. 

"V přízemí bude možnost zanechat kočárky, v předsálí čeká program pro děti. Pezentace výrobků bude v předsálí v prvním patře," dodala Markéta Valentová. 

A jelikož organizátorky obdržely reakce na účast nejen od maminek, k vidění budou i babičky a mladá děvčátka. Název organizátorky již ponechaly stejný.

Jarmark vypukne ve 14 hodin. (ber)

Poslat nový komentář