Fotbalový víkend 29-30.9.2012

Fotbalový víkend 29-30.9.2012
ilustrační foto

Prostějov je na vítězné vlně. Vyhrává zápas za zápasem a zaslouženě okupuje první místo v tabulce. Další zápas čeká Hanáky v sobotu ve 4 hodiny odpoledne v Hulíně, kterému se zatím příliš nedaří a v tabulce je až čtrnáctý. Třinec, který svůj zápas stále ještě neodehrál, však dýchá Prostějovu na záda a má navíc zápas k dobru, může SK ještě předstihnout.

Určice, které stejně jako Prostějov vedou tabulku, odehrají svůj mistrovský zápas doma proti Šternberku. Ten podává velmi slušné výkony a v neděli v 16:00 se tak bude hrát o velmi cenné tři body. Konice přivítá mužstvo z Troubek a výkop se bude pískat taktéž v neděli v 16:00. Kralice očekávají příjezd týmu z Hněvotína, kterému se také příliš nedaří a v tabulce je až na 14. místě. Zápas začne, na rozdíl od předešlých dvou zápasů, v sobotu ve 4 hodiny odpoledne.

Haná Prostějov si pomaličku zvyká na vyšší soutěž a stoupá tabulkou, ale stále je ještě spíše na jejím spodním konci. Tento víkend se představí doma proti Lipníku, který je naopak v tabulce mezi první pětkou. Zápas započne v sobotu v 16:00.

-vil-

Poslat nový komentář