Fotbalisté eSKáčka natáhli sérii bez prohry remízou

Fotbalisté eSKáčka natáhli sérii bez prohry remízou
ilustrační foto

 

Fotbalisté 1.SK Prostějov dokázali v sobotním odpoledne se Zlínem B natáhnout sérii bez porážky již na osm zápasů, přestože fotbal ani z jedné strany nebyl nijak oslnivý, oba týmy si připsali shodně po jedné brance a rozcházejí se tak po smírném výsledku 1:1.

V první půlce svazovalo domácí tým množství nepřesností, díky kterým byl Zlín údernější a jejich akce byly celkově víc nebezpečné, do větších šancí se Hanáci dostali vlastně až v závěru poločasu. Po nařízeném přímém kopu pak Fládr krásnou střelou do bližší šibenice poslal domácí tým do vedení.

Druhé dějství se neslo v podobném duchu, i když bylo vidět jistě zlepšení na domácí straně, ani Zelenka ani Machálek však ze svých střel do branky míč neumístili. A tak po obrovské hrubici domácí obrany, která při jednoduchém míči zůstala stát, Bureš neudržel balón a hostující Koller měl jednoduchou práci. Domácí sice měli snahu dostat se do vedení, ta ale byla často mařena výroky sudího, který k nelibosti prostějovských hráčů i fanoušků možná až příliš často reagoval na teatrální pády hostů. Obrovskou šanci urvat tři body měl Zlín v závěru, míč však orazítkoval pouze břevno, utkání tak skončilo nerozhodně 1:1.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Poslat nový komentář