1. SK přišlo doma o dva body s Hulínem

1. SK přišlo doma o dva body s Hulínem
ilustrační foto

Fotbalisté prostějovského 1. SK nepotvrdili pozici lídra MSFL v zápase s předposledním Hulínem. S týmem z Kroměřížska totiž jen remizovali 1:1 a v čele tabulky je opět vystřídal Třinec, který je předběhl sice jen o skóre, přičemž ale má navíc zápas k dobru.

Prostějované se ujali vedení v 59. minutě,  kdy hosté zastavili Machálkův průnik do šestnáctky jen za cenu faulu a domácí středopolař Pavlík z penalty otevřel skóre. 

Náskok ovšem domácí udrželi jen deset minut, protože v 70. minutě ztratili míč na půlce hřiště, a neubránili se rychlém brejku dvojice Otruba - Kadlec, přičemž druhý jmenovaný byl autorem vyrovnávací branky.

V závěru se domácí snažili rozhodnout, ale žádná z šancí se neujala. Napak se  1. SK muselo strachovat při brejku hostů v závěrečné minutě, kdy remízu zachránil domácí brankář Bureš.

 

 

1. SK Prostějov – SK Spartak Hulín 1:1 (0:0)Branky: 59. Pavlík (p) – 70. KadlecRozhodčí: Duda – Krasula, Vojkovský, ŽK: Zbožínek – Dubec, Barcuch, Vyskočil, 450 diváků.

Sestavy:

1. SK Prostějov: Bureš – Hloch, Hunal (48. Svozil), Zbožínek, Krejčíř – Hirsch, Pavlík, Zelenka, Kazár – Machálek (74. Pančochář), Pospíšil (64. Zatloukal). Trenér: JuraSK Spartak Hulín: Dubec – Vyskočil, Lehkoživ, Číhal, Barcuch – Dvořáček, Kadlec, Laciga, Pácl (82. Mrhálek), Krhut – Otruba. Trenér: Lehkoživ.

Poslat nový komentář