Posily pro 1.SK Prostějov

Posily pro 1.SK Prostějov
ilustrační foto

Fotbalová sezóna již začala, prostějovští hráči už si připsali na své konto první tři body, a proto je nutné představit nové tváře v dresu SK, které mají pomoci týmu udržet se na špici MSFL.

 

Petr Pavlík

narozen: 17.07.1978

výška: 196cm

váha: 80kg

herní post:obránce - stoper

odehráno v lize: 235

Hráč, který prošel spoustou českých týmů, mezi které patří Krč, Sparta, Bohemians, nejvíce zazářil na severu Čech v Jablonci. Jako kapitán FK Baumit Jablonec si zahrál Evropskou ligu a v Gambrinus lize patří mezi jeho největší úspěchy druhé a třetí místo.

 

Pavel Krejčíř

narozen: 4.11.1983

výška: 173cm

váha:

herní post:obránce

odehráno v lize:

Prostějovský odchovanec, který začínal svou kariéru v LeRKU. V roce 2006 působil v týmu Dosta Bystrc, odkud odešel o rok později do Třince. Před svým nynějším návratem do Prostějova kopal za Ústí nad Labem, Vítkovice, Zábřeh na Moravě a Přerov.

 

Tomáš Mazouch

narozen: 15.8.1983

výška: 181cm

váha: 74kg

herní post: záložník

odehráno v lize:

Další prostějovský odchovanec. Po svém prvním angažmá v LeRKU přešel do olomoucké Sigmy, odkud v roce 2004 přestoupil do Uničova. Zahrál si také v zahraničních dresech a to na Slovensku a v Rakousku. Do Prostějova se vrátil z Kroměříže

 

Tomáš Kazár

narozen: 8.9.1084

výška: 178cm

váha: 67kg

herní post:obránce

odehráno v lize: 31

Odchovanec olomouckého HFK o sobě dal poprvé vědět přestupem do Sigmy. Zde odehrál dva roky, než byl uvolněn na hostování do Slovácka. Podzim 2010 srávil na hostování v Čáslavi a na přelomu roku odešel hostovat do Znojma. V létě 2011 oblékl dres Dunajské Stredy odkud se vrátil zpátky na Hanou, ale tentokráte do prostějovského SK.

-vil-

Poslat nový komentář