Haná skončila dva body za vítěznými Nezamyslicemi! Haná je věčná!

Haná skončila dva body za vítěznými Nezamyslicemi! Haná je věčná!
Foto Oldřich Lošťák
Další fotky: 
Haná skončila dva body za vítěznými Nezamyslicemi! Haná je věčná!

 

V sobotu odehrála TJ Haná poslední zápas. Jak si vedli a jak dopadli celkově?

V posledním jarním kole Sportika II. třídy nastoupili za tropického vedra domácí Hanáci proti fotbalistům že Smržic. Již v 8.minutě se dostali do první šance domácí,ale Strouhalovu střelu z hranice vápna brankář Martinek vyrazil na roh. Hosté se osmělili po čtvrthodině hry, kdy šanci rychlého Bajera domácí golman Lošťák zneškodnil. Ve 22. minutě však šli Hanáci nekompromisně do vedení. Zatloukal ideálně přihrál Mašíkovi a ten nedal Martinkovi šanci - 1:0. O pět minut později Strouhal přihrávkou našel volného Zatloukala a ten zvýšil na 2:0!

Domácí se ve velkém vedru uklidnili, přestali dávat pozor, čehož využil mladý Bajer a dvěma  „slepenými" góly ve 32. a 33. minutě vyrovnal na 2:2. A to se ještě v 37. minutě řítil na Lošťákovu branku, ale tísněný obráncem ji přestřelil. Hanáci zahrávali před koncem prvního poločasu trestný kop. Domácí Krupička udělal svou střelou z hostujícího brankáře pouhého „statistu". – 3:2.

Ve druhém poločase začalo hostům rapidně ubývat sil, neboť někteří dorostenci měli už v nohách svůj zápas ve Šternberku. Zkušení Hanáci dokázali této výhody dokonale využít. V 52. minutě vybojoval ve vápně hostí míč Frňka a obstřelil brankáře Martinka ke vzdálenější tyči – 4:2. V 71. minutě se rozběhl s míčem Daniel Kolář, nenechal se zlákat na přihrávku volným hráčům a přes vybíhajícího Martinka lobem á la Poborský vsítil pátý gól – 5:2. Hanáci již notně znavené soupeře dorazili v 77. minutě. To přihrál Zbožínek Světlíkovi, který unikl po levé straně a křížnou střelou přes pokutové území našel volného Husaříka, který pohodlně vsítil šestý gól !!

o zápase následovalo posezení "U Julínka ", kde Hanáci doplnili vydané kalorie a zhodnotili velice úspěšnou sezónu. Vždyť skončili pouhé dva body za vítěznými Nezamyslicemi se ziskem 58 bodů! Ještě dlouho po zápase se ozývalo : Ať žije Haná a Haná je věčná! 

Oldřich Lošťák

Poslat nový komentář