Nehoda u TESCO! Na místě policisté, sanitka, kočárek a starší pán s kloboukem!

Nehoda u TESCO! Na místě policisté, sanitka, kočárek a starší pán s kloboukem!
ilustrační foto

 

Právě jsme na redakční e-mail obdrželi zprávu projíždějícího řidiče kolem havárie, která se stala za kruhovým objezdem u přechodu pro chodce na výjezdu z Prostějova směr dálnice.

"Sjížděl jsem z dálnice u Tesco do Prostějova. Hned za kruhovým objezdem stála policejní dodávka, odjížděla sanitka, postarší pán právě dýchal do alkoholtesteru a co mě zarazilo, byl osamocený kočárek stojící za nimi. Snad se nestalo nic hrozného, můžete to zjistit", tázal se ve svém e-mailu čtenář Pavel C.

Právě se nám podařilo zjistit, co se událo. Přes přechod přecházel mladý pár s kočárkem, přičemž projíždějící starší muž si jich nevšiml a lehce do nich ťuknul. Nic vážného se nepřihodilo, oděrky byly na místě ošetřeny, policie pokračovala v šetření nehody.

Díky Bohu se rodičům ani dítěti v kočárku nic nestalo! (red)

Komentáře

Ty řidíči jsou strašně neopatrní! Taky mě málem srazil řidič na přechodě ve Vrahovicích u kolejí..Z jedné strany mě pustilo auto,z druhé taky stálo že mě pouští a najednou když  jsem byla v půlce přechodu tak se to druhy auto rozjelo a to celkem rychle..Nepřibrzdilo nic..Ještě jsem ale naštěstí stačila stáhnou kočárek zpátky..Je to děs teď ti řidiči..

Poslat nový komentář