Opilec za volantem to napálil do stromu!

Opilec za volantem to napálil do stromu!
ilustrační foto
Další fotky: 
Opilec za volantem to napálil do stromu!

 

Ve čtvrtek kolem půl sedmé ráno došlo na silnici mezi Šubířovem a Konicí k havárii osobního vozidla Škoda Felicia Combi s tříčlennou osádkou. Vůz dostal na namrzlé silnici smyk, sjel do příkopu a skončil ve strom. Řidič byl opilý.

„30letý řidič zřejmě při průjezdu zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky, která byla namrzlá , nezvládl řízení a sjel vlevo mimo silnici do příkopu. Tam levou stranou zachytil o strom. Vozidlo se převrátilo na bok a střechou narazilo do dalšího stromu,“ popsala nehodu policejní mluvčí Irena Urbánková.

Po dopravní nehodě se spolujezdec ze zadního sedadla dostal ven, řidiče a jeho spolujezdce z předního sedadla museli z vozu vyprostit hasiči. Všichni byli převezeni do nemocnice na ošetření. Přesná doba léčení nebyla upřesněna. „U řidiče policisté provedli dechovou zkoušku a naměřili mu 0,54 promile alkoholu, opakovanou zkouškou pak 1,13 promile. Na místě mu zadrželi řidičský průkaz,“ dodala mluvčí. Vůz měl podle jejích slov navíc pneumatiky opotřebené pod přípustnou mez. Hmotná škoda byla vyčíslena na 15 tisíc korun. Policisté nehodu nadále šetří. (red)

Poslat nový komentář