Motorka se střetla s autem. Na kruháči u aquaparku

Motorka se střetla s autem. Na kruháči u aquaparku
Foto PČR
Další fotky: 
Motorka se střetla s autem. Na kruháči u aquaparku

V neděli 21. října 2018 ve 13:40 hodin došlo v okružní křižovatce ulic Okružní a Krasické v Prostějově k dopravní nehodě osobního automobilu Hyundai a motocyklu Yamaha.

"Sedmatřicetiletá řidička automobilu do křižovatky z ulice Okružní vjela v době, kdy po ní od ulice Krasické jela sedmnáctiletá motocyklistka. Došlo ke střetu přední části automobilu s bokem motocyklu. Po tom motocyklistka upadla na komunikaci, přičemž si způsobila zranění," uvedl policejní mluvčí František Kořínek s tím, že ke  zranění dalších osob nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 50 tisíc korun. Alkohol u obou řidiček policisté na místě vyloučili provedenými dechovými zkouškami. Příčiny, okolnosti i míra zavinění nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření. (red)

Komentáře

Poděkujte "vepřovým hlavám" z radnice a dnešnímu náměstkovi kultury, básníkovi "hovězímu vemenu" Lolkovi Mačákovic, za úžasný nápad postavit kruháče i tam, kde to je holý nesmysl! Holt básníci jsou svědomím národa! blijící smajlík

tam jsou nehody celkem často

Poslat nový komentář