Po střetu dvou osobních aut zemřel muž

Po střetu dvou osobních aut zemřel muž
Foto PČR
Další fotky: 
Po střetu dvou osobních aut zemřel muž

Dnes krátce po půl deváté ráno došlo na komunikaci mezi Chomoutovem a Pňovicemi k vážné dopravní nehodě. Z prozatím přesně nezjištěných příčin se zde střetla dvě osobní vozidla. Řidič jednoho z nich na místě zemřel. 

"V obou cestovali pouze řidiči. Při nehodě, bohužel, jeden z řidičů zemřel, druhý utrpěl zranění," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. 

"Jednoho z řidičů hasiči z vozidla vyprostili a okamžitě zahájili ve spolupráci se zdravotnickou záchannou službou jeho resuscitaci, která však nebyla úspěšná. Řidič z druhého vozidla byl zraněn. Hasiči dále zajistili obě havarovaná vozidla proti vzniku požáru, zasypali uniklé provozní kapaliny sorbentem, spolupracovali s policií při vyšetřování nehody a na závěr uklidili komunikaci," doplnila mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková.

Škoda je v tuto chvíli odhadována na předběžně 275 000 korun. Přesné příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako to, co nehodě předcházelo, jsou v šetření.

Komunikace je v místě nehody z důvodu šetření a odstraňování následků nehody uzavřena a policisté provádí odklon dopravy ve směru z Chomoutova na Štěpánov a ve směru od Pňovic rovněž na Štěpánov. (ber)

 

Poslat nový komentář