Namol opilá řidička zdemolovala v Mlýnské čtyři auta. A své obrátila na bok

Namol opilá řidička zdemolovala v Mlýnské čtyři auta. A své obrátila na bok
Foto PČR
Další fotky: 
Namol opilá řidička zdemolovala v Mlýnské čtyři auta. A své obrátila na bok

Ve středu pár minut po poledni se na ulici Mlýnská v Prostějově stala dopravní nehoda. Řidička jela ve vozidle značky Mazda 6 výjezdem z parkoviště směrem k ulici Vodní. Řízení auta 32letá žena nezvládla, narazila do vpravo stojícího zaparkovaného vozidla VW Passat a vzápětí do dalšího vozidla Land Rover.

Druhé vozidlo se po kontaktu s mazdou posunulo do před ním stojícího vozidla Ford Mondeo. Po nárazu se vozidlo s řidičkou převrátilo na bok a přitom poškodilo další vůz stojící tentokrát v levé části vozovky. Při nehodě byla řidička, která cestovala v autě sama, zraněna a byla převezena do místní nemocnice na ošetření. Ke zranění dalších osob naštěstí nedošlo. "Na místě nehody provedli policisté s řidičkou veškeré nezbytné úkony, včetně dechové zkoušky, která potvrdila, že před jízdou podezřelá ve větší míře popíjela alkoholické nápoje, protože při první zkoušce nadýchala 3,35 a při druhé 3,55 promile. Hmotná škoda se předběžně vyšplhala až na částku 740 000 Kč. V souvislosti s nehodou byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky," doplnila policejní mluvčí Miluše Zajícová. (red)

Komentáře

Tento stát je zadarmo drahej.Politici neschopní,zákonů plná pr.del a přesto si nedokáže poradit s ožralci,feťáky a pitomci-vrahy za volanty,co si myslí,že jsou silnice jejich a těch hloupých blbů,co dělají druhým na silnicích schválnosti.To je nějaká demokracie blbů?

Dobrá kra.ka.

Poslat nový komentář