Podezřelý muž dopaden! Je to podvodník a krade, svěřil se věřitel

Podezřelý muž dopaden! Je to podvodník a krade, svěřil se věřitel
ilustrační foto

 

Jak PvNovinky včera informovaly, policisté hledali Richarda Šmídu. Třiadvacetiletý mládenec, žijící v Prostějově, byl v pátrání pro majetkovou trestnou činnost. Podle informací PvNovinek jde o známého podvodníka.

"Prosíme občany, kteří podezřelého muže někde viděli nebo ví, kde se zdržuje, aby kontaktovali nejbližší policejní služebnu ČR, nebo volali na linku 158," uvedla včera policejní mluvčí Marie Štrbáková. Dnes policisté pátrání odvolali.. "Muž byl vypátrán," dodala.

Podle informací PvNovinek to nebyl velký problém. Richarda Šmídu bylo běžně vidět v mnoha prostějovských barech a hernách. "Je to podvodník, spoustě lidí dluží peníze a navíc dost krade," svěřil se redakci jeden z těch, komu mladík dluží. "Řádově jsou to asi dvě tisícovky, které z něj tahám asi rok. Zatím marně," posteskl si postižený mladý muž. Jeho přítelkyni, se kterou se minulý týden setkal, Šmída věnoval dvě stovky. "Přišel do baru ve Svatoplukově ulici s nějakým starším mužem a machroval se svazem bankovek. Mému kamarádovi věnoval pětistovku," popsala dívka. O tom, že Šmída je znám nejen v prostějovském regionu svědčí i informace na webu podvodnici.net. (ber)

Poslat nový komentář